Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι παίκτες του Βόλου γέμισαν ένα Σινούκ με είδη πρώτης ανάγκης για τα χωριά του Πηλίου (vid)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου.

Η Θεσσαλία πλήττεται από τη φονική κακοκαιρία Daniel και οι παίκτες του Βόλου ΝΠΣ δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι, ειδικά από την στιγμή που ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, είναι και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Έτσι μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (8/9) οι παίκτες του Βόλου δημιούργησαν ανθρώπινη «αλυσίδα» με σκοπό ένα ελικόπτερο του στρατού να φύγει άμεσα γεμάτο νερά και ξηρά τροφή για τα αποκλεισμένα χωριά του Πηλίου.

Η ενημέρωση του Βόλου:

“Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ένα ελικόπτερο Σινούκ προσγειώθηκε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου με σκοπό να φορτώσει εμφιαλωμένα νερά και ξηρά τροφή και να τα μεταφέρει στα χωριά του Πηλίου που είναι αποκλεισμένα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν στη μεταφορά των νερών και των τροφίμων από τα φορτηγά που βρίσκονταν στο Πανθεσσαλικό στο Σινούκ, δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα.

Οι στρατιώτες και αξιωματικοί που βρίσκονταν στο Σινούκ ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Βόλου για την βοήθεια τους η οποία και αποδείχθηκε πολύτιμη”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage