Ακολουθηστε μας

Backstage

«Ο ΠΑΟΚ συζητάει για το συμβόλαιο του Μεϊτέ», γράφει η «A Bola»

Η πορτογαλική «A Bola» αναφέρεται με λεπτομέρειες στην περίπτωση του Σουαλιχό Μεϊτέ και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του 29χρονου χαφ της Μπενφίκα.

«Ο Γάλλος κεντρικός μέσος Σουαλιχό Μεϊτέ δεν είναι στα σχέδια της Μπενφίκα για τη φετινή σεζόν και, όπως αναλύσαμε την Τετάρτη, είναι πολύ κοντά στο να μπορέσει να πάει στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κρεμονέζε, πάλι ως δανεικός», σημειώνουν οι Πορτογάλοι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, «ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την Μπενφίκα για δανεισμό του Γάλλου μέσου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, έναντι του ποσού του ενός  εκατομμυρίου ευρώ, πέραν της καταβολής του μισθού του ποδοσφαιριστή, που θα είναι περίπου 1,8 εκατ. ευρώ. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα υπάρχει ρήτρα αγοράς, αλλά είναι πιθανό. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πράσινο φως από την Μπενφίκα για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή».

Μάλιστα οι Πορτογάλοι αναφέρονται και στο ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο Μάρκος Αντόνιο, από τη Λάτσιο, «αλλά οι Ιταλοί ήθελαν να συμπεριλάβουν στο συμβόλαιο δανεισμού μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία ναυάγησε γι’ αυτό η ελληνική ομάδα επέστρεψαν οριστικά για το Σουαλιχό Μεϊτέ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage