Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Ιταλός Τέτι, ο ΠΑΟΚ και τα «πετροδόλαρα» της Σαουδικής Αραβίας

Σημαντικό βήμα στην καριέρα του έκανε ο Ιταλός αθλητικός διευθυντής, Ντομένικο Τέτι, καθώς ανακοινώθηκε από την Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Η συμφωνία φέρει τη σφραγίδα της Insportcity, κυπριακών συμφερόντων εταιρείας που έκανε σημαντικά βήματα στο χώρο της διαχείρισης δικαιωμάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός αναλαμβάνει το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας με δαπάνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ και το καλοκαίρι «φλέρταρε» με τον ΠΑΟΚ και τον Ντάγκλας Αουγκούστο προτού ο Βραζιλιάνος καταλήξει στη γαλλική Ναντ.

Τ’ όνομα του Ντομένικο Τέτι απασχόλησε έντονα τους «ασπρόμαυρους» αμέσως μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε. Ο γεννημένος το 1976 Ιταλός που στο παρελθόν διετέλεσε αθλητικός διευθυντής στη Βερόνα, στη Σαμπντόρια και στον ΑΠΟΕΛ, είχε συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο προτού εμφανιστεί ο Ζοσέ Μπότο στο προσκήνιο.

ΠΑΟΚ και Τέτι δεν κατέληξαν ποτέ σε συμφωνία, παρότι εμφανιζόταν να παρέχει συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσίες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επί της ουσίας οι δύο πλευρές φρόντισαν να διατηρήσουν επαφές και στο τέλος να έχουν μία διαφορετική συνεργασία, με τον Ιταλό να είναι αυτός που τους είχε προτείνει την περίπτωση του Γιασμίν Κούρτιτς και ακολούθως βοήθησε σημαντικά και στην υπόθεση του Αμρ Ουάρντα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage