Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Άρης περιμένει την απάντηση της Ντόρτμουντ για φιλικό το καλοκαίρι!

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη διεξαγωγή δύο φιλικών με τον Άρη, καθώς οι οπαδοί είναι αδερφοποιημένοι.

«Προσπαθούμε για κάποια δυνατά φιλικά στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά έχω μία επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ,  για δύο φιλικά. Είναι 50%-50%. Δεν είπαν όχι. Περιμένουν να ξεκαθαρίσει εάν θα πάνε για φιλικά στις ΗΠΑ. Είναι κάτι που θα αρέσει πολύ στους οπαδούς μας. Ξέρω για τη σχέση με τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ. Η πρόταση έγινε και εξαρτάται πλέον από αυτούς», σχολίασε ο Ρόμπερτ Παλικούτσα.

Ο Γερμανοκροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, μίλησε και για την καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Υπάρχει η σκέψη να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το κλίμα εδώ είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς. Προσαρμόζεσαι παρά τη ζέστη. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για τον αριθμό των αλλαγών στο ρόστερ. Δεν έχει νόημα να πάμε προετοιμασία χωρίς πλήρη ομάδα. Οταν έχουμε αυτό ως δεδομένο, μπορούμε να μεταβούμε στο εξωτερικό για κάποιες μέρες. Εξαρτάται από τον τρόπο που θα προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ. Εάν γίνει γρήγορα, τότε η σκέψη που έχω τώρα θα είναι διαφορετική. Και μην ξεχνάμε ότι εξαρτάται επίσης από τον προπονητή».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage