Ακολουθηστε μας

Backstage

Κλήση-έκπληξη του τραυματία Κούρτιτς στην εθνικής Σλοβενίας!

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Γιάσμιν Κούρτιτς να αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ήταν στα τέλη Οκτωβρίου και για 66 λεπτά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σημειολογικά ήταν η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έκτοτε, ο Σλοβένος χαφ δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα 21 παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά τον αγώνα στην «OPAP Arena» ακολούθησε η μεγάλη διακοπή, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διάστημα στο οποίο ο Κούρτιτς έπαιξε σε δύο φιλικά με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι σε Ρουμανία (17/11) και Μαυροβούνιο (20/11).

Όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ότι βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, πολύ περισσότερο να βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro, που θα δώσει στα τέλη Μαρτίου με Καζακστάν εκτός έδρας (23/03-17:00) και Άγιο Μαρίνο εντός (26/03-19:00).

Κι όμως, υπάρχει εξήγηση για την συγκεκριμένη κλήση. Οι άνθρωποι της Εθνικής Σλοβενίας είναι ενήμεροι για το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο ένας από τους πιο παλιούς και βασικούς παίκτες της εθνικής ομάδας.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στη Σλοβενία, ο Κεκ προχώρησε στην κλήση κάνοντας χρήση ενός δικαιώματος που επιτρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, για να τσεκάρουν και από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας την κατάσταση του. Όπως αναφέρεται δεν είναι δεδομένο ότι ο Κούρτιτς θα ταξιδέψει για την Σλοβενία, κι αν γίνει αυτό, θα είναι μόνο για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage