Ακολουθηστε μας

Backstage

Κυριάκος: «Στο τέλος των μεταγραφών το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικό»

Ο Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στη NOVA για την έναρξη της Stoiximan Super League, αλλά και το μεταγραφικό πλάνο, το οποίο όπως είπε δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στο τέλος των μεταγραφών θα έχουν γίνει οι κινήσεις που είναι απαραίτητες για το ρόστερ του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση επί της Χάιντουκ και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Έχει μεγάλη σημασία η πρόκριση, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες σε αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός ακόμη, η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμη. Έχουμε έναν ακόμα αντίπαλο για να μπούμε στους ομίλους. Ο κόσμος μάς έδειξε τη στήριξή του την Πέμπτη κι ήταν ένας λόγος που ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Χάιντουκ.

Είναι λίγο πιο δύσκολο το κοινό του ΠΑΟΚ κι οι εξετάσεις είναι πάντα πιο δύσκολες. Έτσι είναι τα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο, δίνουμε εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι. Είναι δύσκολα παιχνίδια και συνεχόμενα. Το σημερινό με τον Αστέρα με αρκετές ελλείψεις κόντρα σε μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας και τις δυνατότητές μας για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους, αλλά και το 2/2 στο πρωτάθλημα».

Για τα επεισόδια: «Τα επεισόδια με πρόσχημα τις ομάδες, είναι φαινόμενο άθλιο, ανατριχιαστικό. Εξίσου άθλιο το πως ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε τέτοια γεγονότα. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο να είναι ένα προϊόν που θα μπορούν να το παρακολουθούν φίλαθλοι και των δυο ομάδων, που θα μπορούν να κινούνται με άνεση ανά την Ελλάδα».

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του καλοκαιριού: «Αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη φέτος από τις ελληνικές ομάδες είναι αποτέλεσμα από το ανταγωνιστικό περσινό πρωτάθλημα. Είναι ο λόγος που οι ομάδες μπήκαν πιο έτοιμες στα προκριματικά, το ότι όλες ψάχνουν να βρουν λύσεις και να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο».

Για τις μεταγραφές: «Το σχέδιο για το οποίο μίλησα αρχές Ιουνίου ήταν για ποιοτική αναβάθμιση και με τις λιγότερες δυνατές αλλαγές στο ρόστερ. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει και θεωρώ ότι όσοι ήρθαν αναβαθμίζουν το ρόστερ μας. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι στην πλευρά του ρόστερ. Και παίκτες που δεν θέλαμε να φύγουν, έφυγαν και παίκτες που θέλουμε να φέρουμε, δεν έχουν έρθει. Πιστεύω όμως, ότι στο τέλος των μεταγραφών θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Έρχονται συνεχώς προτάσεις για παίκτες μας. Άλλες φορές η αγορά μάς λέει να περιμένουμε, άλλες φορές πρέπει να αντιδράσουμε διαφορετικά».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage