Ακολουθηστε μας

Backstage

Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ με τις κάρτες! «Απέκλεισε» τέσσερις διεθνείς χωρίς να είναι τιμωρημένοι!

Ένα σημαντικό λάθος, προφανώς λόγω λανθασμένης ή μη ενημέρωσης των αρμοδίων, προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλαπλές αντιδράσεις και φέρνει στο κάδρο των ευθυνών συγκεκριμένα πρόσωπα, αν και από την ΕΠΟ σε πρώτη φάση η αντίδραση είναι πως δεν θα γίνει κανένα σχόλιο.

Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Ο κανονισμός, όπως και σ’ όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των συλλόγων, έχει αλλάξει. Οι παίκτες πρέπει να έχουν συμπληρώσει 3 κάρτες για να τεθούν εκτός του επόμενου αγώνα.

Αναμφίβολα έγινε ένας εντελώς λανθασμένος χειρισμός και έτσι οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης ενώ μπορούσαν να παίξουν με το Γιβραλτάρ αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο σχεδιασμός του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογιέτ, για τα επόμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage