Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Κέρδος η παρουσία του Γιώργου Βρακά

Ο Γιώργος Βρακάς ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Αλ Ταβόν (4-1), όχι μόνο από τα δύο γκολ που σημείωσε, αλλά κυρίως από την συμμετοχή του σε τέσσερις – πέντε μεγάλες φάσεις.

Παίζοντας ως δεύτερος μέσος στον άξονα, με παρτενέρ τον Κυριάκο Γιαξή, έδειξε ότι ως «οχτάρι» μπορεί να σταθεί καλά πάνω στο χορτάρι και να συμβάλλει καθοριστικά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Επιστρέφοντας από τον διετή δανεισμό του στο Λεβαδειακό, ο 22χρονος Ηπειρώτης μεσοεπιθετικός δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο, οξυδερκής, με καλό οδήγημα και κράτημα της μπάλας, στοιχεία που δεν περνάνε απαρατήρητα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σαφώς και έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του, το ξέρει και ο ίδιος, σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει πολύ το πνευματικό κομμάτι του και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει στα τελευταία μέτρα μαζί με τα τελειώματα των φάσεων.

Το ευχάριστο είναι πως στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δεν πέρασε απαρατήρητος. Πάλεψε, προσπάθησε και ίσως να κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς, κάτι που θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage