Ακολουθηστε μας

World

Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τη European Super League!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τη European Super League που θα αλλάξει τον χάρτη του ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ χαιρέτισε την απόφαση:

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης χαιρετίζουμε με τεράστια ικανοποίηση την απόφαση που έλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση των αρχών, των αξιών και των ελευθεριών μας.

Τις επόμενες ημέρες θα μελετήσουμε προσεκτικά το εύρος αυτής της απόφασης, αλλά αναμένω δύο συμπεράσματα:

Πρώτον, ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ξανά μονοπώλιο. Και δεύτερον, ότι από σήμερα οι σύλλογοι θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το μέλλον τους.

Οι συλλογή βλέπουν το δικαίωμά μας να προτείνουμε και να προωθήσουμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο πλαίσιο της εκσυγχρόνισες του αθλήματός μας και να προσεγγίσουμε περισσότερους φιλάθλους από όλον τον κόσμο. Με λίγα λόγια, σήμερα θριάμβευσε ξανά η Ευρώπη των ελευθεριών, μαζί με το ποδόσφαιρο και τους υποστηρικτές του.

Μπροστά στις πιέσεις που δεχτήκαμε για περισσότερο από δύο χρόνια, σήμερα επικρατεί η νομιμότητα, η λογική και η ελευθερία. Και για αυτό τον λόγο, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του ποδοσφαίρου.

Όπως πριν από σχεδόν 70 χρόνια, κάναμε ένα τεράστιο βήμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας στο Κύπελλο Πρωταθλητών, τώρα ξανά έχουμε πάλι το καθήκον και την ευθύνη να δώσουμε νέα ώθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο την έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Και για να το πετύχουμε αυτό, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το σύγχρονο, το πλήρως συμβατό με τις εθνικές διοργανώσεις, που θα είναι ανοικτό σε όλους, βασισμένοι στις αθλητικές αξίες που θα φέρει financial fair play.

Ένα πρότζεκτ που θα φέρει οικονομική βιωσιμότητα για όλους τους συλλόγους και, που πάνω από όλα, θα προστατεύσει τους παίκτες, και θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World