Ακολουθηστε μας

World

Ο Ουάρντα και η προσπάθεια του να καταπολεμήσει την κατάθλιψη

Ο Αμρ Ουάρντα παραχώρησε συνέντευξη στο αιγυπτιακό MBC, όπου μίλησε για την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μετά την κρίση που αναπτύχθηκε στις σχέσεις εκείνου με την εθνική Αιγύπτου το 2019.

Ο 30χρονος πρώην επιθετικός χαφ, που πέρασε από την Ελλάδα παίζοντας με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Ατρόμητου, Βόλου, Λάρισας και Παναιτωλικού, υποχρεώθηκε πριν από μερικές ημέρες να προβεί σε διάψευση των φημών που έκαναν λόγω για αποχώρησή του από την Φάρκο, υποστηρίζοντας πως έχει χάσει κάποιες προπονήσεις της αιγυπτιακής ομάδας, επειδή ακολουθεί ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Ο Ουάρντα εξήγησε πως από τότε που υπήρξε η ένταση με την εθνική ομάδα της χώρας του υποφέρει από κρίσεις πανικού.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα, βρέθηκα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Αναγκάστηκα να διακόψω το συμβόλαιο μου και ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου που το σεβάστηκαν απόλυτα.

Γράφτηκε ότι πήγα στην Κύπρο και στο Ιράν, πράγμα που δεν ισχύει. Χρειάζομαι υποστήριξη την συγκεκριμένη στιγμή. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν αξίζω αυτή τη συμπεριφορά.

Δεν έχει σταματήσει η συνεργασία μου με τη Φάρκο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις. Θέλετε να αποσυρθώ; Εάν το θέλετε, θα το κάνω. Λαμβάνω καθημερινά ψυχολογική υποστήριξη από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι μου συμπαραστέκονται πλήρως.

Αν δε θέλετε να επιστέψω στην εθνική ομάδα δεν θα το κάνω, εάν θέλετε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, τότε θα φύγω. Υποφέρω πραγματικά ψυχολογικά και κάνω προσπάθειες να το αντιμετωπίσω. Όνειρό μου είναι, κάποια μέρα να επιστέψω στην εθνική Αιγύπτου».

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World