Ακολουθηστε μας

Uncategorized

Το κάλεσμα του Super 3 για τα 110 χρόνια: «Ολοι στην Αριστοτέλους»

Σε ρυθμό εορτασμού των 110 χρόνων από τα γενέθλια του συλλόγου βρίσκεται η οικογένεια του Αρη. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Super 3 εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Super 3:

“25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Ημέρα Δευτέρα, γιορτάζει η Ελλάδα, γιορτάζει η Θεσσαλονίκη, γιορτάζει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.
Ο ΑΣ και μαζί του σύσσωμος ΟΛΟΣ ο οργανισμός ΑΡΗΣ θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Μια εκδήλωση που πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με το μεγαλείο που αρμόζει στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ από Θεσσαλονίκη και επαρχία να παρευρεθεί και να γιορτάσει μαζί μας, με τους αθλητές από όλα τα τμήματα, με ανθρώπους από όλο τον οργανισμό του ΑΡΗ και με παλαίμαχους που τίμησαν και δόξασαν την φανέλα του συλλόγου από όλα τα αθλήματα τα 110 χρόνια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ.

Όλοι εκεί να πιούμε, να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε για την ομάδα που τόσο αγαπάμε. Από τους μεγαλύτερους που έζησαν τις ένδοξες ημέρες του συλλόγου, τους νεότερους που βίωσαν τα πέτρινα χρόνια έως και τα παιδάκια που αγαπάνε το σύλλογο και κάνουν όνειρα για έναν ΑΡΗ ΝΙΚΗΤΗ.

Στόχος μας κάθε παιδί που θα είναι εκεί να φύγει χαρούμενο περήφανο και με το κεφάλι ψηλά όπως αρμόζει σε κάθε οπαδό του ΑΡΗ.
Θα υπάρχει πάγκος με προϊόντα όλων των συνδέσμων, τόσο συνδέσμων της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλών επαρχιακών συνδέσμων. Ο σύνδεσμος θα μοιράσει δώρα και προϊόντα στα μικρά αλάνια.

Για τα μεγάλα αλάνια, θα υπάρχουν άφθονες μπύρες, σουβλάκια καθώς θα στηθεί ψηστήρι από νωρίς το πρωί έως αργά τη νύχτα.
Και στο τέλος της βραδιάς, όπως ξέρουμε καλά, θα κάνουμε τη νύχτα μέρα…
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/3 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Uncategorized