Ακολουθηστε μας

Uncategorized

Διετής αποκλεισμός σε δύο παίκτες του Ηρακλή Λάρισας για στοίχημα!

Με διετή αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο τιμώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας επειδή ο πατέρας κι ο αδερφός τους έπαιξαν μικροστοιχήματα, κάποια ύψους 10 και 5 ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, το επίμαχο παιχνίδι ήταν για τα περσινά μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα το ματς Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας (1-3), που διεξήχθη στις 5 Ιουνίου 2022, μεταξύ των τότε αδιάφορων γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, που, αγωνιστικά, είχαν εξασφαλίσει την άνοδο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας τιμώρησε τους Λευτέρη Μπάμη και Ιωάννη Χρηστίδη της θεσσαλικής ομάδας με διετή αποκλεισμό και με αναστολή κατά το ήμισυ. Ο λόγος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ότι ο πατέρας του πρώτου στοιχημάτισε από τον λογαριασμό του γιου του 10 ευρώ κι ο αδερφός του δεύτερου 5 ευρώ.

Ο Μπάμης έπαιξε ως το 51′, ενώ το φερόμενο στοίχημα φέρεται ότι παίχτηκε στην ανάπαυλα. Ο πατέρα του Μπάμη έχει ανοίξει έναν λογαριασμό για να παίζει ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, έναν χρόνο πριν τον επίδικο αγώνα. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχτηκε ότι το στοίχημα παίχτηκε από τον πατέρα, αφού ο Μπάμης αγωνιζόταν, αλλά θεώρησε πως βρισκόταν σε συνεννόηση με τον γιο.

Ο Χρηστίδης μπήκε στο 51′ αντί του Μπάμη και το στοίχημα παίχτηκε επίσης κατά την ανάπαυλα, από τον αδερφό του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Uncategorized