Ακολουθηστε μας

Sports

Βουδαπέστη 2023: Ο Τεντόγλου μας… άγχωσε αλλά πέρασε στον τελικό! – Τρία άκυρα ο Καραλής!

Στην τελευταία του προσπάθεια, o Μίλτος Τεντόγλου έκανε αυτό που έπρεπε και με 8.25μ. έπιασε το όριο της απευθείας πρόκρισης στον τελικό μήκους, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

O Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο Α’ γκρουπ και στην πρώτη προσπάθεια του ήταν άκυρος, στη δεύτερη προσπάθειά του, πήγε για ένα πιο ασφαλές άλμα και σχεδόν δεν ακούμπησε τη βαλβίδα για να προσγειωθεί στα 7.95μ. Με αυτή την επίδοση και μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης προσπάθειας ήταν στη 13η θέση, δηλαδή εκτός τελικού.

Όμως, στην τρίτη έκανε το άλμα που ήθελε και με τη δεύτερη επίδοση πέρασε απευθείας στον τελικό.

Ο Καραλής απέτυχε να περάσει στον τελικό

EUROKINISSI

Ψυχρολουσία με τον Εμμανουήλ Καραλή που έμεινε εκτός τελικού στο επί κοντώ, χωρίς να έχει έγκυρο άλμα! Ο πρωταθλητής των αλμάτων φάνηκε από την πρώτη του προσπάθεια νωθρός και έκανε τρία άκυρα άλματα στα 5,35μ., για να μείνει πολύ γρήγορα εκτός συνέχειας στον προκριματικό!

Στα ημιτελικά η Εμμανουηλίδου

EUROKINISSI

H Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα είναι παρούσα στον αυριανό ημιτελικό των 200 μέτρων.

Τρέχοντας κόντρα στα… θηρία (ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον και Τα Λου), κατάφερε να τερματίσει 4η πίσω από τα δύο μεγάλα φαβορί και την εκπληκτική Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου. Ο χρόνος της ήταν 23.00 και την ανάγκασε να περιμένει μέχρι την τελευταία σειρά για να δει αν θα μπει στα ημιτελικά βάσει χρόνου (προκρίνονταν απευθείας οι τρεις πρώτες από κάθε σειρά και οι 6 ταχύτεροι χρόνοι).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports