Ακολουθηστε μας

Sports

Τσιτσιπάς: «Εδωσα χρόνο στον πατέρα μου για να ξεκουραστεί» (video)

O Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να δώσει λίγο χρόνο ξεκούρασης στον πατέρα του Απόστολο, επαναφέροντας στο προσκήνιο τον Μαρκ Φιλιππούση ως πρώτο προπονητή.

«Ο πατέρας μου τώρα είναι σε άδεια, του έδωσα χρόνο να ξεκουραστεί. Έχει να πάρει άδεια από τότε που ήμουν 12 χρονών! Νομίζω είναι υγιές για εκείνον να μείνει λίγο καιρό μακριά από το Tour και να επιστρέψει ανανεωμένος. Τον αγαπώ και θέλω να συνεχίσει να είναι μέρος αυτού του ταξιδιού που έχουμε χτίσει μαζί, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι ακόμα μαζί μας και ακόμα ακολουθεί τη διαδρομή μας και το ταξίδι μας» τόνισε ο Τσιτσιπάς μιλώντας για την σχέση του με τον πατέρα του, Απόστολο.


Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση είπε: «Είναι καιρός να συνεχίσουμε να εξερευνούμε για νέα πράγματα. Είμαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ, αλλά και να τα αξιοποιήσω για την εξέλιξη της καριέρας μου, επειδή κατά καιρούς έχω νιώσει να μένω στάσιμος.

Και ο Μαρκ είναι γονιός. Μπορεί να μην είναι ο πατέρας μου, αλλά έχει περάσει πολλές στιγμές και στη δική του καριέρα που μπορεί να αναγνωρίσει και να αποτυπώσει καλύτερα κάποια πράγματα. Είναι απίστευτος άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πολύ και ήταν πάντα εκεί για μένα. Ακόμα και όταν ο κόσμος δεν τον έβλεπε κοντά μου, ήταν εκεί για μένα. Είναι μια πολύ μεγάλη προσθήκη για την ομάδα μας».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports