Ακολουθηστε μας

Sports

Ο ΑΣ Άρης αντιδρά στην προφυλάκιση των εννιά οπαδών του Άρη για τα γεγονότα στη Βούλγαρη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι εννέα συλληφθέντες οπαδοί του Άρη που κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην περιοχή Βούλγαρη.

Ο ΑΣ Άρης πήρε θέση για τα γεγονότα. Αντέδρασε άμεσα και εκφράζει τις αντιρρήσεις τους κάνοντας λόγο για άδικη απόφαση χωρίς βάση και λογική.

Αναλυτικά η θέση του Α.Σ. Άρης για τα γεγονότα στην οδό Βούλγαρη:

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, αναφορικά με ό,τι διαμείφθηκε στην οδό Βούλγαρη, την Κυριακή 29/10, με αποκορύφωμα τη σημερινή προφυλάκιση εννιά φιλάθλων του Άρη!

Μία απόφαση η οποία λήφθηκε χωρίς καμία βάση και λογική, αλλά και χωρίς στοιχεία. Είναι ανεπίτρεπτο να προφυλακίζονται άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν αμυνόμενοι, από την επίθεση οπαδών οι οποίοι κατέφτασαν και μάλιστα με… αστυνομική συνοδεία στην περιοχή Χαριλάου για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μάλλον οι φίλαθλοι του Άρη έπρεπε να καθίσουν να «τις φάνε», με κίνδυνο να θρηνήσουμε νέο Άλκη. Και μιας και αναφέρουμε τον δολοφονηθέντα φίλαθλό μας, διαβλέπουμε μία τάση να «ισοφαριστεί» η εν ψυχρώ δολοφονία του, κάτι που δείχνει η προφυλάκιση των εννέα φιλάθλων.

Ο οργανισμός του Άρη είναι σε επιφυλακή. Παραφράζοντας το γνωστό γνωμικό, λέμε ότι «η αδικία είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports