Ακολουθηστε μας

Sports

Davis Cup: Μήνυμα στήριξης από Τσιτσιπά στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Μήνυμα στήριξης στους πληγέντες στη Θεσσαλία έστειλαν Στέφανος και Απόστολος Τσιτσιπάς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Σλοβακία για το World Group I, στο Davis Cup, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 16-17/9 στο Καλλιμάρμαρο.

«Δεν παίζουμε μόνο για μας, αλλά και για τον κόσμο που έχει επηρεαστεί από τις πλημμύρες και θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση και επιμένω σε αυτό. Μέσα από τις δυσκολίες που έχουμε περάσει, θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και με σωστή νοητική κατάσταση και την μαχητικότητα που έχουμε δείξει στην διοργάνωση ως τώρα πάμε για το κάτι παραπάνω», υποστήριξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του ο πατέρας του, Απόστολος, που θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας δήλωσε: «Εύχομαι να απολαύσουν όλοι αυτή την αναμέτρηση και να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες. Ο χώρος του σταδίου είναι χώρος έμπνευσης. Για την αναμέτρηση έχει σημασία το πνεύμα που θα δώσουν όλα τα παιδιά. Εχει γίνει σπουδαία δουλειά».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την πρώτη μέρα (Σάββατο, 16/9) θα γίνουν δύο αγώνες στο μονό με τους Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Τσιτσιπάς να ρίχνονται στη μάχη. Την Κυριακή 17/9 (δεύτερη μέρα) θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, δύο στο διπλό με Τσιτσιπά και Μιχάλη Πρεβολαράκη και ένα στο μονό, ξανά με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αξίζει να θυμίσουμε πως οι συγκεκριμένοι αγώνες θα κρίνουν την άνοδο στα play off της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

Σάββατο, 16/9

11:00 Αλέξανδρος Σκορίλας – Άλεξ Μολκάν
13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Λούκας Κλέιν

Κυριακή, 17/9

11:00 Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Πρεβολαράκης – Λούκας Κλέιν, Ίγκορ Ζελενάι
13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Μολκάν
15:00 Αλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports