Ακολουθηστε μας

Life

Το Makedonia Palace Hotel δίπλα στους πληγέντες της Θεσσαλίας: Ξεκινά ειδικό πρόγραμμα στήριξης και βοήθειας

Το Makedonia Palace Hotel ανακοίνωσε πως ξεκινά ειδικό πρόγραμμα στήριξης και βοήθειας των πλημμυροπαθών στις περιοχές της Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Πρόκειται για μια σημαντική καμπάνια στήριξης των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μετά από την αποστολή 32.000 φιαλών νερού στο Βόλο από την εταιρία «ΣΟΥΡΩΤΗ», προχωράει σε ακόμη μια πρωτοβουλία στήριξης, μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα με κάθε διανυκτέρευση στο Makedonia Palace Hotel, μέρος του ποσού της διανυκτέρευσης θα διατίθεται στον Ερυθρό Σταυρό. Η διάθεση μέρους του ποσού της κάθε διανυκτέρευσης είναι πρωτοβουλία που στοχεύει να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια, για να χρησιμοποιηθούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προμήθεια και παροχή πόρων και υπηρεσιών στους πλημμυροπαθείς των περιοχών της Θεσσαλίας.

Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας χρειάζονται άμεσα την ανθρώπινη αλληλεγγύη από όλους, και για αυτό το Makedonia Palace Hotel αναλαμβάνει τον ρόλο ενός σημαντικού συνεργάτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ανακούφισης και αποκατάστασης. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο και υλοποιεί σημαντικές δράσεις υπέρ των πληγέντων και η συμβολή του Makedonia Palace Hotel θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει η περιοχή.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life