Ακολουθηστε μας

Gossip

Τζόκοβιτς: Με μπλουζάκι «Mamba Forever» για τον Κόμπι Μπράιαντ στην απονομή (vid)

Αμέσως μετά την κατάκτηση του 24ου τίτλου Grand Slam στο U.S. Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου θρύλου του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, φορώντας μια φανέλα με μια κοινή φωτογραφία τους και με δύο λέξεις: «Mamba Forever».

«Σκέφτηκα ότι το 24 είναι η φανέλα που φορούσε όταν έγινε θρύλος των Λέικερς και του παγκόσμιου μπάσκετ», είπε ο Τζόκοβιτς. «Έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι ωραίο, μια συμβολική κίνηση για να τον τιμήσω».

Ο Τζόκοβιτς ήταν φίλος με τον Μπράιαντ, ο θάνατος του οποίου —μαζί με της κόρης του, Τζιάνα— σε συντριβή ελικοπτέρου το 2020 συγκλόνισε τον κόσμο του αθλητισμού.

«Ο Κόμπι ήταν στενός φίλος», είπε ο Τζόκοβιτς. «Μιλούσαμε πολύ για τη νοοτροπία του νικητή όταν πάλευα με τον τραυματισμό και προσπαθούσα να επιστρέψω σε τοπ επίπεδο. Ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους βασιζόμουν περισσότερο. Ήταν πάντα εκεί για κάθε είδους συμβουλή, για κάθε είδους υποστήριξη με τον πιο φιλικό τρόπο», πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε ο Τζόκοβιτς, «σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το μπλουζάκι πριν από επτά ημέρες, δεν τον μοιράστηκα με κανέναν, μέχρι που ρώτησα την ομάδα μου μερικές ημέρες πριν, ζητώντας τη βοήθειά τους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip