Ακολουθηστε μας

Gossip

Το PAOK Academy και η συλλογή εμπειριών από κορυφαίες ομάδες στο «Da Luz» της Λισαβόνας

O ΠΑΟΚ και το PAOK Academy βρέθηκαν στο «Da Luz» της Λισαβόνας και συμμετείχαν σε σεμινάριο της ECA με θέμα τη λειτουργία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η απόκτηση γνώσης, η ανταλλαγή εμπειριών, ακόμα και η αναθεώρηση κάποιων μεθόδων στο πλαίσιο της επιμόρφωσης, είναι μια αέναη διαδικασία για τους προπονητές και τα στελέχη του ΠΑΟΚ.

Ο coordinator των μικρών τμημάτων του PAOK Academy, Γιώργος Γκούρτσας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τριήμερο σεμινάριο της ECA (European Club Association), που φιλοξενήθηκε από την Μπενφίκα.

Στο προπονητικό κέντρο της Μπενφίκα, αλλά και στο στάδιο Ντα Λουζ βρέθηκαν εκπρόσωποι 30 ομάδων, από την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Σίτι, τον Άγιαξ, την Βιγιαρεάλ για να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις. Οι συντονιστές των τμημάτων της ακαδημίας, από την Κ7 έως την Κ19 συζήτησαν επί των οργανωτικών και τεχνικών θεμάτων που αφορούν στην λειτουργία μιας ακαδημίας.

Οι επιτελείς της Μπενφίκα, προεξάρχοντος του προέδρου, Ρουί Κόστα, παρουσίασαν την μεθοδολογία τους για την ατομική βελτίωση των παικτών, που οδηγεί στην μεγιστοποίηση της απόδοσής τους και στον τρόπο που οδηγεί στο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος φυσικά, από την προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip