Ακολουθηστε μας

Gossip

Το «χρυσό συμβόλαιο» του Νεϊμάρ με ιδιωτικό αεροπλάνο και αναρτήσεις 500.000 ευρώ!

Μια χρυσή λίστα με παροχές, σύμφωνα με το Footmercato, διαπραγματεύτηκε ο Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ και φυσικά έκανε δεκτή η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να τον πείσει και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τι προβλέπει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του 31χρονου Βραζιλιάνου σούπερ σταρ; Μπόνους, έξτρα αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο, ένα πολύ μεγάλο σπίτι με όλες τις ανέσεις

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Footmercato, «οι απολαβές του  θα είναι παρόμοιες ή σχεδόν ίδιες με αυτές του Καρίμ Μπενζεμά (200 εκατ. ευρώ ετησίως) καθώς θα έχει τον έλεγχο των δικαιωμάτων του της εικόνας του και θα λάβει από 300 έως 400 εκατ. ευρώ κατανεμημένα κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του».

Ο Νεϊμάρ θα μένει σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι με προσωπικό, θα έχει στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, όπως συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ, θα εισπράττει 80.000 ευρώ, ενώ θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε ιστορία ή ανάρτηση που δημοσιεύεται στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα και προωθεί τη Σαουδική Αραβία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip