Ακολουθηστε μας

Gossip

Σάλος στην Αγγλία με την απόλυση του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι για χυδαία μηνύματα προς την Καταλίνα Κιμ

Σάλος στην Αγγλία με την απόλυση του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι για χυδαία μηνύματα προς την Καταλίνα Κιμ.

Σάλος έχει προκληθεί στην στην Αγγλία με την είδηση της απόλυσης του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, λόγω των σεξιστικών μηνυμάτων που έχει στείλει προς τη Νοτιοκορεάτισα μάνατζερ Καταλίνα Κιμ.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Καταλίνα Κιμ, η οποία μάλιστα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της Τσέλσι στη μετά Αμπράμοβιτς εποχή, δέχτηκε χυδαία μηνύματα από τον εμπορικό διευθυντή της ομάδας του Λονδίνου, Ντάμιαν Γουίλαμπι, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την Μάντσεστερ Σίτι και είχε αναλάβει καθήκοντα στους «μπλε» πριν από μόλις έναν μήνα.

Ο Τοντ Μπόλι δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό και από την στιγμή που του παρουσιάστηκαν και αποδεικτικά στοιχεία προχώρησε στην απόλυση του Γουίλαμπι και η Τσέλσι προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι έχει τερματίσει την απασχόληση του εμπορικού διευθυντή Ντάμιαν Γουίλαμπι με άμεση ισχύ. Αποδεικτικά στοιχεία ακατάλληλων μηνυμάτων που έστειλε ο κ. Γουίλαμπι, πριν από το ραντεβού του στην Τσέλσι νωρίτερα αυτό το μήνα, παρασχέθηκαν πρόσφατα και διερευνήθηκαν από τον σύλλογο. Ενώ στάλθηκαν πριν από την απασχόλησή του στο κλαμπ, μια τέτοια συμπεριφορά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το περιβάλλον εργασίας και την εταιρική κουλτούρα που έχει εδραιωθεί από τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου εργάζονται ακούραστα για να θέσουν και να επιτύχουν τα υψηλότερα πρότυπα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα διαφάνειας, λογοδοσίας, συμμετοχής, διαφορετικότητας και ευκαιριών. Ο σύλλογος έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ενσωματώνει αυτές τις αξίες».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip