Ακολουθηστε μας

Gossip

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απόψε στη Βαλκανική Πλατεία και το περίπτερο του ΣΦ Νεάπολης

Στο χώρο της βαλκανικής Πλατείας και στο περίπτερο του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης, θα βρεθούν απόψε (7/9 – 20:30) οι Βιεϊρίνια, Τάισον, Κωνσταντέλιας και Λύρατζης εκπροσωπώντας την ποδοσφαιρική ομάδα του «Δικεφάλου».

Ο ιστορικός σύνδεσμος του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε μια σειρά από δράσεις που αφορούν τον Δικέφαλο και όλα του τα τμήματα:

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ “ΜΠΕΛΛΟΣ” ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλο τον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας ότι από την Πέμπτη (07/09) εως και την Πέμπτη (14/09) από τις 5 και μετά θα διατηρεί περίπτερο στο χώρο της βαλκανικής πλατείας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον δήμο Νέαπολης – Συκεών.

Σε αυτήν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και μουσικά δρώμενα ανεξαρτήτως ηλικίας και σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο ιστορικότερος Σ.Φ. στην Ελλάδα. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι η συνοικία της Νεάπολης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του Π.Α.Ο.Κ., αφού είναι η πιο ασπρόμαυρη περιοχή του πλανήτη.

Στο περίπτερο μας θα διαθέτουμε διάφορα άκρως ΠΑΟΚτσηδικα προϊόντα. Διαφορά τμήματα του συλλόγου ( ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ , βαρέα αθλήματα) θα βρίσκονται εκεί για να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε κάθε μικρό και μεγάλο φίλο της ομάδας μας.

ΥΓ. Οι ακριβείς ώρες και μερες που θα παρευρεθεί το κάθε τμήμα θα γίνουν γνωστά από νεότερη ενημέρωση από την σελίδα του συνδέσμου.

60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip