Ακολουθηστε μας

Gossip

Λίνα Σουλούκου: Από τον Ολυμπιακό, νέα CEO της Ρόμα!

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της Ρόμα για τη Λίνα Σουλούκου, πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο της CEO στη Ρόμα, μίας από τις κορυφαίες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου και της Ευρώπης.

«Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια του συλλόγου», ανακοίνωσε η Ρόμα για την ελληνίδα νομικό που θα αντικαταστήσει τον Πιέτρο Μπεράρντι, που αποχώρησε χθες.

«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, αξιοσέβαστη και αναγνωρισμένη ηγέτιδα στο ποδόσφαιρο και στις επιχειρήσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να οδηγούμε το σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της ομάδας.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία τους και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν στη Ρόμα. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να διαθέσω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου στο σύλλογο, στους διευθυντές και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Λίνα Σουλούκου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip