Ακολουθηστε μας

Gossip

Ο Μαρινάκης «έσπρωξε» 41 εκατ. λίρες στην ΑΜΚ της Φόρεστ!

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα καλύψει το ποσό των 41 εκατομμυρίων λιρών στην Αυξηση Μετοχικού κεφαλαίου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

«Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, έκανε μια επιπλέον σημαντική οικονομική δέσμευση με τον σύλλογο με τη μετατροπή 41 εκατ.λιρών αξία δανείων σε μετοχές για την οικονομική σεζόν 2021/22.

Μετατρέποντας το 41 εκατ.λιρών χρέος σε μετοχικό κεφάλαιο βοηθάει να ανακουφιστεί το οικονομικό βάρος του συλλόγου, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Μαρινάκη στη συνεχή ανάπτυξη και μελλοντική επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ»  αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος, Νικ Ράνταλ, δήλωσε: Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι εξαιρετικά τυχερή που έχει τόσο γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη από την ιδιοκτησία της. Αυτή η πιο πρόσφατη οικονομική δέσμευση ακολουθεί τόσο το ουσιώδες καλοκαιρινό ξόδεμα στο ρόστερ όσο και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και προστίθεται στη σημαντική επένδυση στις υποδομές σε όλο τον σύλλογο.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπλαση του τούνελ, των αποδυτηρίων, των περιοχών φιλοξενίας στη Main Stand του City Ground αλλά και τις βελτιώσεις στους αγωνιστικούς χώρους και τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Nigel Doughty Academy complex».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip