Ακολουθηστε μας

Gossip

Έκρηξη στο μαγαζί του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκου Πιτσίλκα στη Λάρισα!

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου «Gaea Lifestyle Center» στη Λάρισα, που ανήκει στον Λαρισαίο υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΟΚ Νίκο Πιτσίλκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την τζαμαρία του καταστήματος που διατηρεί ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκος Πιτσίλκας.

Η έκρηξη έγινε γύρω στις 5:10 και ο δυνατός θόρυβος που προκλήθηκε αναστάτωσε τους κατοίκους που διαμένουν στη συνοικία της Φιλιππούπολης, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Από την έκρηξη δεν ξέσπασε κάποια φωτιά, με την κατάσταση να τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο. Υπήρξε αναφορά μόνο για υλικές ζημιές και όχι για κάποιο τραυματισμό. Η Αστυνομία εντόπισε εκρηκτικούς μηχανισμούς και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Νίκος Πιτσίλκας υπήρξε για χρόνια διεθνής διαιτητής διευθύνοντας μεταξύ άλλων τελικούς Μουντομπάσκετ και Ευρωμπάσκετ. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΚΕΔ και αρχιδιαιτητής της VTB League, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο έχει την θέση του ειδικού συμβούλου της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip