Ακολουθηστε μας

Football

UEFA-FootbALL: «Στο ποδόσφαιρο όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» (vid)

Η UEFA λάνσαρε το πρόγραμμα FootbALL στον περσινό τελικό του Champions League. Το πρόγραμμα υπογραμμίζει τη δύναμη του ποδοσφαίρου να οδηγεί σε θετικές κοινωνικές αλλαγές σε όλες τις ευρωπαϊκές κοινότητες και υποστηρίζει ότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλους να το απολαύσουν, να παίξουν, να μάθουν και να εξελιχθούν. Το πρόγραμμα συμβάλλει επίσης στην επίτευξη των στόχων της Στρατηγικής Βιωσιμότητας της UEFA, που είναι να εμπνεύσει, να ενεργοποιήσει και να επιταχύνει τη συλλογική δράση για την υποστήριξη της κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η έναρξη του προγράμματος FootbALL σηματοδότησε την αρχή ενός εκτεταμένου προγράμματος που θα εξασφαλίσει μια εποχή χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με ίσες ευκαιρίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω στενής συνεργασίας με όλους τους ευρωπαϊκούς φορείς ποδοσφαίρου για την προώθηση της θετικής κοινωνικής αλλαγής.

Στο ποδόσφαιρο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, σεβαστοί και πολύτιμοι #FootbALL

Στο παρακάτω τηλεοπτικό σποτ, παρουσιάζονται ιστορίες μελών της ποδοσφαιρικής κοινότητας, όλα από διαφορετικά υπόβαθρα και όλοι συνδέονται με διαφορετικούς ρόλους στο ποδόσφαιρο: από διαιτητή έως φύλακα, από οπαδό έως προπονητή. Στόχος του σποτ είναι να αντιτεθεί στις προκαταλήψεις και τις υποθέσεις τού θεατή για τους πρωταγωνιστές και να δείξει ότι παρά τις διαφορές και τις μοναδικές τους ιδιότητες, όλοι ανήκουν στο ποδόσφαιρο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football