Ακολουθηστε μας

Football

Το σύνθημα του Τσιώλη στον κόσμο του Ηρακλή για στήριξη: «Να πιστέψει περισσότερο σ’ αυτά τα παιδιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ ήταν ο προπονητής του, Σάκης Τσιώλης.

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σιγά-σιγά η ομάδα αρχίζει και βρίσκει την ταυτότητά της μέσα στο γήπεδο. Είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια και θα πρέπει ο κόσμος του Ηρακλή να πιστέψει περισσότερο σ’ αυτά τα παιδιά κι εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα μας να είναι μέσα στην πεντάδα για να μπούμε στα πλέι-οφ.

Ήταν ένα δείγμα για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε κάποιες αλλαγές στην αρχή του αγώνα, αφήνοντας εκτός 11άδας Κούστα και Κουντουριώτη, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, αποφασίσαμε να παίξουμε λίγο πιο σφιχτά στην άμυνά μας, να ισορροπήσουμε λίγο το παιχνίδι και στην επανάληψη, που μπήκε μέσα ο Κούστα, τα πάντα βρήκαν το ρυθμό τους και νομίζω ότι παρ’ όλη τη νευρικότητα που δείξαμε για να κρατήσουμε αυτό το “χρυσό” αποτέλεσμα, δεν κινδυνεύσαμε άμεσα σε καμία περίπτωση.

Ήταν μία πέρα για πέρα δίκαιη νίκη για τον Ηρακλή και θέλω να πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα, η ομάδα θα ζήσει κι άλλες τέτοιες επιτυχίες. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Εγώ ήρθα εδώ για τους φιλάθλους, για όλο αυτό που ζούσα 40 χρόνια ως αντίπαλος παίκτης και προπονητής. Τους θέλουμε κοντά μας, άλλωστε είδαμε πόσο μας συμπαραστάθηκαν και πέρσι. Όλοι μαζί πρέπει να οδηγήσουμε τον Ηρακλή ψηλά!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football