Ακολουθηστε μας

Football

To σύνθημα της ΠΑΕ Άρης: «Κανείς δεν πρέπει να λείψει»

Απομένουν λίγες ώρες για τον πρώτο αγώνα με την FC Dynamo Kyiv για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League και η ΠΑΕ Άρης έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο της ομάδας για να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει και παράλληλα να προστατεύσει.

Αναλυτικά:

Το Κλεάνθης Βικελίδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Ενόψει του σημερινού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως «υψηλού κινδύνου» από την UEFA. Για το λόγο αυτό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε δύο Παρατηρητές!

Απαιτείται αυξημένη προσοχή  από όλους μας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η προστασία της έδρας μας. Να το κάνουμε ξανά, όπως με την Ararat-Armenia, όπου η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και υποδειγματική.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι:

– Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:15) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:15)

– Συνιστούμε, όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής

Απόψε το βράδυ 25.000 φωνές θα ενωθούμε σε μια και όλοι μαζί θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Κανείς δεν πρέπει να λείψει σήμερα!

Γιατί, το ταξίδι συνεχίζεται και… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football