Ακολουθηστε μας

Football

Τι χωρίζει ΠΑΟΚ και Χετάφε, σε κομβικό σημείο το deal για Νεμάνια Μαξίμοβιτς!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά της «Marca» το πρωί της Δευτέρας για το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και την πρόταση που έχει καταθέσει στη Χετάφε για την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

«Ο Σέρβος μέσος είναι η βασική επιλογή για τους Έλληνες που έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον παίκτη αλλά απέχει πολύ από τις αξιώσεις της Χετάφε για εκείνον», σημείωσε στο ρεπορτάζ της η «Marca», με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει και η διαπραγμάτευση να είναι σε κομβικό σημείο.

Η εξέλιξη στην υπόθεση Μαξίμοβιτς έχει να κάνει με τη διάθεση των δύο ομάδων να τα βρουν σ’ ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανεβάσει την πρόταση του στα τρία εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που η Χετάφε έριξε τις αρχικές απαιτήσεις (στα προάστια της Μαδρίτης έκαναν λόγο για 6-8 εκατομμύρια ευρώ) στα τέσσερα εκατομμύρια και γύρω από αυτά τα νέα οικονομικά δεδομένα γίνεται η τελική διαπραγμάτευση.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η μεγάλη επιθυμία του Σέρβου διεθνή να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει προφορικά συμφωνήσει στο οικονομικό και το ύψος του συμβολαίου, που θα είναι ανάλογο του Οζντόεφ (2+1 χρόνια).

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει κατέβει πλέον στο ένα εκατομμύριο ευρώ και η Χετάφε ζητά 4.000.000 ευρώ επικαλούμενη και το 30% των δικαιωμάτων που κατέχει η Βαλένθια από τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι του 2018.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football