Ακολουθηστε μας

Football

Tελικό στο Πανθεσσαλικό με 15.000 φιλάθλους πρότεινε ο Μπέος – Θέλει ΟΑΚΑο Αλαφούζος, απορρίπτει ο Αρης

Στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αχιλλέας Μπέος, πρότεινε τη διεξαγωγή στο Πανθεσσαλικό παρουσία 15.000 φιλάθλων και αποχώρησε. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αρνητικός, ζητώντας όπως περίμεναν όλοι το ΟΑΚΑ, διαφορετικά ή να δοθούν περισσότερα εισιτήρια ή να γίνει κεκλεισμένων των Θυρών.

Ο Αρης φυσικά δεν κάνει πίσω και επιμένει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

«Βρίσκομαι εδώ γιατί προσκλήθηκα από τον κ.Μπαλτάκο. Αλλά η παρουσία μου δεν έχει κάποιο νόημα, γιατί ως δήμαρχος της πόλης πρόθεσή μου είναι ο τελικός να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι λεπτομέρειες κι όλα τα υπόλοιπα είναι απόφαση της Ομοσπονδίας και των δύο ομάδων, να συναινέσουν στις λεπτομέρειες. Εγώ έδωσα το “πράσινο φως”..», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος αποχωρώντας από τη σύσκεψη.

Σε ερώτηση για την αλλαγή στάσης του φέτος αναφορικά με τον κόσμο στον τελικό, επιβεβαίωσε όσα έχει αναφέρει το SDNA εδώ και καιρό, για τελικό με 15.000 κόσμο: «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ.Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

Αναφορικά με την απόφαση της ΔΕΑΒ να κλείσει το Πανθεσσαλικό επειδή οι κάμερες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου, ανέφερε ότι πριν έναν χρόνο ο Δήμος Βόλου είχε δώσει 200.000 ευρώ για να μπουν κάμερες και για τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να τοποθετηθούν νέες: «Είπα ότι όσο είναι το κόστος να συμβάλει 50-50 η ΕΠΟ και ο Δήμος. Αυτό θα το αποφασίσουν η ΕΠΟ και οι ομάδες. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν η ΕΠΟ και οι ομάδες».

Επιπλέον τοποθετήθηκε και στις καταγγελίες του για τις διαρροές που αφορούν τον διαιτητή του αγώνα με την Κηφισιά, κάνοντας λόγο για “σκάνδαλο” και “βρώμικο παρασκήνιο”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football