Ακολουθηστε μας

Football

Τελευταία μέρα προεγγραφών για εισιτήρια με Πανσερραϊκό

Μέχρι το βράδυ (18/10) έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του Άρη να προεγγραφούν για εισιτήρια ώστε να βρεθούν το Σάββατο στις Σέρρες, για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Υπενθυμίζεται, ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο των Σερρών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, οι προεγγραφές για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (21/10) με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη (18/10).

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να ταξιδέψουν στις Σέρρες θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να προσέλθουν στο ARIS F.C. Store (10:00-19:00 το ωράριο λειτουργίας) με το ΑΜΚΑ τους και να καταβάλλουν το αντίτιμο των 20 ευρώ, που αντιστοιχεί στην αγορά του εισιτηρίου.

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας δεν θα είναι δυνατή η παρουσία σας στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, καθώς δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η προσέλευση και είσοδος στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη του εισιτηρίου στον διπλό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από την Αστυνομία.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο πρώτος έλεγχος της Αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της πόλης των Σερρών και ο δεύτερος περιμετρικά του γηπέδου.

Επίσης, ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι ΔΕΝ θα ανοίξει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να φροντίσουν το συντομότερο για την προεγγραφή τους στο ARIS F.C. Store μέχρι Τετάρτη.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων των φιλάθλων μας, που θα μεταβούν στις Σέρρες.

* Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (Αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας) είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο)”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football