Ακολουθηστε μας

Football

Super League 2: Το πρώτο επεισόδιο του ΧΑΟΣ είναι στον αέρα! (vid)

Το πρώτο επεισόδιο από τα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ ΧΑΟΣ, παραγωγής της Stars Inc.11, «σας κάνει την απαραίτητη, αλλά σκληρή εισαγωγή στον κόσμο της Super League 2», όπως επισημαίνει ο ΠΣΑΠΠ που προχώρησε στην παραγωγή και δημιουργία του.

Η παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου έγινε το βράδυ της Δευτέρας (18/9) στην Αθήνα.

Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και το τελευταίο επεισόδιο την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

«XAOΣ. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία.

Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών. Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα.

Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται. Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού.

Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής της Stars Inc.11, επιχειρεί να περιγράψει την κατάσταση από την πλευρά των… θυμάτων. Των ποδοσφαιριστών. Των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της. Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν’ αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουμε για πρώτη φορά να σας δείξουμε το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της Super League 2. Nα περιγράψουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Ούτε ωραιοποιημένη, ούτε κίτρινη.

Με στόχο να μετατρέψουμε το ΧΑΟΣ σε ΟΡΑΜΑ για το αύριο του αθλήματος που αγαπάμε και για μια κατηγορία που αξίζει να είναι επαγγελματική όχι μόνο στα λόγια», σημειώνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football