Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς Αρκούδη και την ΕΕΑ των κουμπάρων: «Η υπόθεση θα κλείσει όταν και ο τελευταίος σκευωρός πληρώσει»

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε αποστομωτική απάντηση προς το μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη, ο οποίος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις σχολίασε τις νομικές κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με την Εισαγγελία Αθηνών να έχει καλέσει τον πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκο Τζουλάκη και τα μέλη της ως ύποπτους για πιθανή διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος για την υπόθεση της φερόμενης «πολυϊδιοκτησίας».

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση «μέχρι να πληρώσει και ο τελευταίος σκευωρός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρκούδης κατά το λαϊκώς λεγόμενον «ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη». Αντί να αντιμετωπίσει έντιμα και στωικά τα απόνερα της αποστομωτικής δικαίωσης του ΠΑΟΚ εναντίον της ΕΕΑ των κουμπάρων, επιχειρεί να αντιστρέψει για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα. Του θυμίζουμε ότι έχει ήδη πέσει στον λάκκο που έσκαβε για τον ΠΑΟΚ, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς της συμμορίας που προσπάθησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο της ηθικής δολοφονίας της ομάδας μας.

Τον προειδοποιούμε ότι για εμάς η υπόθεση θα κλείσει όταν και ο τελευταίος σκευωρός πληρώσει ποινικά, αστικά, ηθικά και επαγγελματικά αντίστοιχο αντίτιμο με την αλητεία που προσπάθησαν να κάνουν εναντίον μας, για την οποία δικαιωθήκαμε σε κάθε επίπεδο», επισημαίνεται στην θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Νωρίτερα ο Ηλίας Αρκούδης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων:

«Εγώ αισθάνομαι καθαρός, αυτά που με καλέσανε για να δώσω εξηγήσεις θεωρώ πως δεν έχουν αξία. Έκαναν μια μήνυση και η εισαγγελέας ζητάει εξηγήσεις, εμείς θα τις δώσουμε. Θεωρώ θα πάει πάλι στο αρχείο. Μετά από 3.5 χρόνια να τελειώνουμε με κάποια πράγματα. Καταρχάς η επιτροπή δεν υποβιβάζει κανέναν, εμείς δεν δώσαμε κανένα δελτίο τύπου. Εμείς τη στέλνουμε στο γραφείο τύπου του Υπουργού. Εγώ δεν ήξερα ότι εκείνη τη ώρα έπαιζε ο ΠΑΟΚ! Το γραφείο τύπου του Υπουργείου έκρινε σε ποια ώρα θα την έδινε στη δημοσιότητα. Κανείς δεν το είχε συνδέσει με τον αγώνα. Εγώ δεν το είχα συνδέσει στο μυαλό μου ότι παίζει ο ΠΑΟΚ εκείνη τι στιγμή. Δεν είχαμε καμία πρόθεση τέτοια. Αν είχα στο μυαλό μου ότι γινόταν αγώνας θα το καθυστερούσα. Πιστεύω και οι υπόλοιποι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football