Ακολουθηστε μας

Football

Οριστικό: Μπάλα με 1.000 φιλάθλους στα γήπεδα!

Από τις 3 Ιανουαρίου 2022 και τουλάχιστον ως τις 16 του μηνός θα ισχύει το μέτρο του ανώτατου ορίου πληρότητας 10% στα γήπεδα με πλαφόν τους 1.000 φιλάθλων στις εξέδρες.

Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (27/12) ο υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, μαζί με τα υπόλοιπα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τις 3 Ιανουαρίου 2022 ενόψει της επέλασης της μετάλλαξης «Ομικρον».

Το μέτρο αυτό δε θα είναι μόνιμο, αλλά η ισχύς του θα είναι από τις 3 έως τις 16 Ιανουαρίου. Όπως τόνισε ο κ. Πλεύρης αν παρατηρηθεί μη συμμόρφωση σε αυτά τα μέτρα, τότε η Κυβέρνηση θ’ αναγκαστεί να κλείσει οριστικά τα γήπεδα, διεξάγοντας όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Τι σημαίνει το 10% ενόψει της πρώτης αγωνιστικής μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων;

Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Αρης που θα διεξαχθεί στις 5/1 δικαίωμα παρουσίας στις κερκίδες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα έχον μόλις 1.000 φίλαθλοι, κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στα επόμενα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμα π.χ. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (8/1) και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (16/1), τα οποία επίσης θα διεξαχθούν με μόνο 1.000 άτομα στις εξέδρες.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football