Ακολουθηστε μας

Football

Οι λεπτές ισορροπίες για Αουγκούστο και Μαξίμοβιτς: Ο όρος της Ναντ και η απάντηση της Χετάφε

Σε μια λεπτή γραμμή κρέμονται οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ντάγκλας Αουγκούστο και του Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Η εξέλιξη της μίας επηρεάζει σαφέστατα την άλλη, καθώς δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο ένας (Αουγκούστο) να φύγει και ο άλλος (Μαξίμοβιτς) να έρθει στον ΠΑΟΚ!

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου έχουν να κάνουν με τη νέα πρόταση της Ναντ. Όπως ανέφερε πριν από λίγο το «paok24.com», «οι Γάλλοι δίνουν στον ΠΑΟΚ 5,5 εκατομμύρια Ευρώ για το 80% του Βραζιλιάνου και στην πρότασή τους έβαλαν ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, τονίζοντας πως αν ο Δικέφαλος δεν απαντήσει μέχρι τότε, η πρόταση δεν ισχύει. Οι Γάλλοι ανέβηκαν και πλησίασαν στα χρήματα που απαιτεί ο ΠΑΟΚ αφήνοντας στον Δικέφαλο ποσοστό μεταπώλησης».

Για να πει το ναι ο ΠΑΟΚ στους Γάλλους θα πρέπει να ακούσει το ναι της Χετάφε. Οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την ομάδα της Μαδρίτης, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες από την πλευρά της Χετάφε δεν οδηγούν τις δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ είναι ολοφάνερο ότι θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή Μαξίμοβιτς μέχρι απόψε το βράδυ προκειμένου να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα ώστε να τον έχει διαθέσιμο για τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάιντουκ και παράλληλα να απαντήσει θετικά στη νέα πρόταση της Ναντ για τον Αουγκούστο.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football