Ακολουθηστε μας

Football

Οι απαντήσεις του Μάντζιου για τη δεύτερη θητεία του: «Αυτόν τον Άρη βρήκα!»

Τι ομάδα βρήκε επιστρέφοντας στον Άρη ο Άκης Μάντζιος; ‘Ηταν αυτό που περίμενε; Τι θα κάνει για να βρει ο Άρης τον δρόμο του; Ο προπονητής του Άρη δίνει τις δικές του απαντήσεις τονίζοντας πως βρήκε ένα σύνολο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τότε, το οποίο θα προσπαθήσει να φέρει σταδιακά στα δικά του δεδομένα.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων, που έκανε στη NOVA ο νέος προπονητής των “κίτρινων”, εν όψει του ερχόμενου αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, απάντησε σχετικά με την πρώτη εικόνα που αποκόμισε, αλλά και σχετικά με τις διορθώσεις που απαιτούνται, για να αρχίσει η πορεία να είναι ανοδική.

Αρχικά, δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στον Άρη, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της συγκεκριμένης ομάδας. “Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα, με στόχους”, είπε συγκεκριμένα. Και πρόσθεσε: “Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αναλύσαμε κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση. Νομίζω ότι αυτά θα γίνουν, ώστε σταδιακά να αρχίσει η ομάδα να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο”.

Όσο για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που βρήκε, απάντησε μεταξύ άλλων: “Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά. Μια ομάδα, οι παίκτες της οποίας θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια. Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλούς χαρακτήρες κι αυτό διαμορφώνει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια”.

Ερωτώμενος για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες, κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν και τον βρίσκει μπροστά του στην επιστροφή του στον Άρη, απάντησε: “Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football