Ακολουθηστε μας

Football

Ο Μπένετ μετράει ώρες! Τον τελειώνει ο Μπαλτάκος από τη θέση του αρχιδιαιτητή!

Η απόφαση του Στιβ Μπένετ να προχωρήσει στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, αλλά και στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, που ακολουθεί την 7η αγωνιστική, οδήγησαν τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, στην απόφαση να… τελειώσει τον Άγγλο από τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προχώρησε στην την ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Super League 1:

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football