Ακολουθηστε μας

Football

O Mαντζιος θέλει τους παίκτες του πιο aggresive – Η άνοδος στα κλεψίματα

Είναι γεγονός πως σε σχέση με άλλες χρονιές οι παίκτες του Αρη δεν είναι το ίδιο aggressive με περασμένα ρόστερ και δεν βγάζουν πολλά κλεψίματα μέσα στο παιχνίδι. Ο Ακης Μάντζιος προσπαθεί να το διορθώσει αυτό όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο και οι παίκτες του έχουν αρχίσει να… αγριεύουν μέσα στο γήπεδο, να είναι πιο ορμητικοί, πιο πιεστικοί και να βελτιώνονται στον συγκεκριμένο στατιστικό τομέα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αρης είχε μέσο όρο 24.7 κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι και πλέον έχει ανέβει στα 27 κλεψίματα, επίδοση που τον φέρνει στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα.

Μάλιστα η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που οι παίκτες του Μάντζιου άγγιξαν το τέλειο. Ο Αρης τελείωσε το ματς με 42 κλεψίματα, που ήταν ένα από τα κρυφά χαρτιά, που έπαιξαν και μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Πρώτος σε κλεψίματα ήταν ο Μοντόγια με 7, από 6 είχαν Μπράμπετς και Σουλεϊμάνοφ, 5 είχε ο Βερστράτε και από 4 οι Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ Εμβοντό.

Οι παίκτες του Αρη συνεχίζουν να δουλεύουν στις προπονήσεις, γίνεται μια προσπάθεια και από τον καθένα ξεχωριστά, καθώς το να γίνει ένας παίκτης πιο πιεστικός έχει να κάνει και με τα ατομικά χαρακτηριστικά του και τον τρόπο που έχει μάθει να αγωνίζεται. Είναι γεγονός πως αρκετοί παίκτες είναι soft και πρέπει να το βελτιώσουν, αλλά αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Η στατιστική εικόνα με τα φάουλ δείχνει ό,τι ο Αρης βελτιώνεται και σ’ αυτόν τον τομέα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football