Ακολουθηστε μας

Football

Ο Δημήτρης Κάλφας στον πάγκο του Πιερικού για το πρώτο ματς πρωταθλήματος

Ο Δημήτρης Κάλφας, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, αναλαμβάνει να παρατάξει την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικου στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Μαγνησιακο.

Οι συνεργάτες του προέδρου, Τομ Παπαδοπουλου, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και Παναγιώτης Λεονταρας, ενημέρωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα για το συναινετικο τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρόνικου και την ανάληψη καθηκόντων από τον Δημήτρη Καλφα.

Χατζηιωαννου: Επιχειρούμε επανεκκίνηση, μονόδρομος ο πρωταθλητισμος
Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, έπειτα από μια σύντομη αποτίμηση της συνεργασίας με τον απερχόμενο τεχνικό της ομάδας, ανέλυσε τη διαφορά φιλοσοφίας που διαπιστώθηκε και οδήγησε στην αλλαγή τεχνικης ηγεσίας.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η ομάδα επιχειρεί μια επανεκκίνηση, με απώτερο στόχο της την πορεία πρωταθλητισμου. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστες να συνεργαστούν με το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας, επιδεικνυοντας επαγγελματισμο, εγρήγορση και σκληρη δουλειά.
Παραλληλα έδωσε το σύνθημα νίκης για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον Μαγνησιακο.

Λεονταρας: Η διοίκηση στο πλευρό σας, φέρτε μας την ανοδο
Ο Παναγιώτης Λεονταρας στη δική του τοποθέτηση, επισήμανε την αμέριστη στήριξη του προέδρου Τομ Παπαδόπουλου προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη μεγάλη επένδυση που γίνεται, ώστε ο Πιερικός να κάνει πρωταθλητισμο τη φετινή χρονιά.
Υπογράμμισε πως τα μέλη της διοίκησης είναι αρωγοι στις προσπάθειες του ποδοσφαιρικου τμήματος και παροντες σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει, ώστε να επιτευχθεί η άνοδος.
Απο μεριάς ποδοσφαιρικου τμήματος, οι αρχηγοί της ομάδας τόνισαν πως ο στόχος του πρωταθλητισμου απαιτεί η ομάδα να γίνει μια γροθιά, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που θα συναντήσει.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football