Ακολουθηστε μας

Football

Ο απολογισμός του Τάσου Θέου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής: «Πολύ όμορφο ταξίδι για όλους μας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων U19, Τάσος Θέος, μίλησε μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας για το EURO U19 (ισοπαλία 0-0 με την Ισλανδία).

«Βελτιώσαμε την εικόνα μας σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι πήραμε τον πρώτο μας βαθμό στη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά πάλεψαν  και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στοιχείο πολύ σημαντικό μετά τα δύο πρώτα αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια και με αφορμή την ολοκλήρωση της συμμετοχής της Εθνικής Νέων στο EURO U19 2023, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόσθεσε: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι για όλους μας. Ολοκληρώσαμε μια πορεία η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο με το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και τελείωσε σήμερα. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν εδώ στο EURO 2023 και σε αυτά που δεν βρίσκονται εδώ αλλά βοήθησαν στην διάρκεια του ταξιδιού μας μέχρι την τελική φάση της Μάλτας. Όλοι μαζί σημειώσαμε μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Eυρώπης.

Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του τουρνουά αλλά κρατάμε πάρα πολλές όμορφες στιγμές που είχαμε αυτόν τον χρόνο. Το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών χρειάζεται βοήθεια από όλους εμάς στις Εθνικές Ομάδες αλλά και από τους συλλόγους τους, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχουν λαμπρό μέλλον. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε τελική φάση EURO να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους ανεξάρτητα από την δυναμικότητα τους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football