Ακολουθηστε μας

Football

Μπαντής: «Υπάρχει φόβος στους ποδοσφαιριστές να μιλήσουν, το ΧΑΟΣ ήρθε για να δώσει όραμα»

Ο ΠΣΑΠΠ παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ ΧΑΟΣ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Μπαντής, μίλησε για σπουδαία παραγωγή της Stars Inc.11 και για όλη την προσπάθεια που γίνεται από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου πίσω από τα φώτα της Super League 1.

«Για σας μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Δυστυχώς εν έτη 2023, υπάρχει ακόμα ο φόβος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Εμείς από πλευράς μας το δουλεύουμε αυτό, δεν είναι εύκολο να το αλλάξουμε, γιατί έχει ριζωθεί πάρα πολύ βαθιά. Πολλές φορές κατανοώ το γιατί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαντής και πρόσθεσε:

«Τι είναι αυτό που γέννησε το ΧΑΟΣ; Η αδικία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια πάνω από 700 οικογένειες επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Όπως όλοι οι δύσκολοι καιροί κάτι γεννάνε, έτσι και αυτοί οι δύσκολοι καιροί γέννησαν το ΧΑΟΣ.

Όσο είμαι εγώ στη διοίκηση είδαμε ότι όσο και αν φωνάξαμε μέσω ανακοινώσεων και επιστολών σε όλους του θεσμικούς φορείς, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Οπότε αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το ΧΑΟΣ σε εικόνα, προς όλους, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε τι γινόταν στη Super League 2 τα προηγούμενα χρόνια.

Στόχος μας δεν είναι να προκαλέσουμε χάος, αλλά να το μετατρέψουμε σε όραμα, για ένα καλύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στη χώρα μας. Πιστέψτε με είναι ο αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ βρίσκονται μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κατσουράνης.

Βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν το πρωτάθλημα, το οποίο έχει ανάγκη η κοινωνία και το ποδόσφαιρο. Να σταματήσουμε να το τραυματίζουμε, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία. Αν δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Εύχομαι η νέα διοίκηση της Super League 2 να ασχοληθεί με το ΧΑΟΣ και να βάλει τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα που αξίζει στη χώρα μας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football