Ακολουθηστε μας

Football

Μάντζιος: «Είναι ήττα πισωγύρισμα. Έχουμε ελλείψεις, αλλά είναι μία πολύ κακή ήττα»

«Κάναμε ένα κάκιστο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν καλοί, καλύτεροι από τον Ατρόμητο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί, χάσαμε την οργάνωσή μας. Παραδοθήκαμε. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Μας κρατάει πίσω, παρά την προσπάθεια που κάνουμε να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι ήττα πισωγύρισμα. Έχουμε προβλήματα, έχουμε ελλείψεις, αλλά είναι μία πολύ κακή ήττα για εμάς», σχολίασε ο Άκης Μάντζιος αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη πρόσθεσε: «Χάσαμε ηρεμία, οργάνωση, κάναμε απίστευτα λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα παιχνίδι κι αυτό μας απογοητεύει. Είχαμε πολύ χρόνο να ηρεμήσουμε και ορθολογικά να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε ηρεμία».

Για τις λύσεις που ψάχνει στη θέση «10» τόνισε: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Ακόμη και οι Τζούρασεκ και Πάρντο δεν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι ώστε να ανέβει πιο ψηλά ο Νταρίντα. Είναι δύσκολο με τόσους τραυματισμούς. Για μας είναι απαγορευτικό να έχουμε κομβικούς παίκτες σε κακή μέρα. Αυτό είναι το ρόστερ αυτή τη στιγμή με τις απουσίες που έχουμε να διαχειριστούμε. Προφανώς δυσκολεύουν το έργο μας. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football