Ακολουθηστε μας

Football

Καλύτερος Ρουμάνος προπονητής για τον Δεκέμβριο ο Λουτσέσκου – «Διαφορετικός ο φετινός ΠΑΟΚ απ’ αυτόν του νταμπλ»

O Ραζβάν Λουτσέσκου αναδείχθηκε καλύτερος Ρουμάνος προπονητής για τον μήνα Δεκέμβριο από τα ρουμάνικα ΜΜΕ στα οποία μίλησε και επανάλαβε αυτό που είχε πει και το καλοκαίρι, ότι η φετινή ομάδα είναι διαφορετική από εκείνη που είχε κατακτήσει το νταμπλ.

«Ο Δεκέμβριος δεν ήταν απλά ένας καλός μήνας, αλλά η συνέχεια της δουλειάς έξι μηνών από τον πρώτο επίσημο μας αγώνα. Η ομάδα έπαιξε θαυμάσια, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, πέρα από αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή περίοδος, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός και απάντησε στην ερώτηση για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης με την χρονιά που κατέκτησε το νταμπλ το 2019

«Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μία ιστορική χρονιά. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου», είπε και κατέληξε μιλώντας για την συνέχεια της εφετινής σεζόν.

«Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Αυτό μας βοηθά να κρατάμε την προσοχή και τη συγκέντρωση μας. Έχω την ευθύνη και το κίνητρο να συνεχίσω έτσι».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football