Ακολουθηστε μας

Football

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο: Hello Football Friend στo Κιλκίς (vid)

Με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως προδίδει η αθρόα συμμετοχή παιδιών, συνεχίστηκαν στο Κιλκίς οι δράσεις για αγόρια και κορίτσια από 10 έως 12 ετών, οι οποίες εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Hello Football Friend”.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πολύκαστρου αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου (Fair Play), στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 300 κορίτσια και αγόρια από ακαδημίες ομάδων του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Πέλλας, περισσότεροι από 30 προπονητές grassroots και 500 γονείς και εθελοντές.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΟ “Hello Football Friend”, που προωθεί την ευγενή άμιλλα με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες, διεξήχθησαν αγώνες, σύμφωνα με τους κανονισμούς Grassroots της ΕΠΟ, για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής από τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς Κωνσταντίνου Πάταρα, μελών της ΕΠΣ Κιλκίς και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football