Ακολουθηστε μας

Football

Ιβάν Σαββίδης για όλους και για όλα: Το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και η Νέα Τούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης προέδρευσε σε συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συγκάλεσε σήμερα (23/5) το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.  Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ χαρακτήρισε «ασύλληπτη την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος» και ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ και τους στενούς συνεργάτες του να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και να «σηκώσουν μανίκια» χαρακτηρίζοντας «αιώνια την μάχη» και ορίζοντας ως επόμενο μεγάλο στόχο «την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ».

Παράλληλα, απαίτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο νέο προπονητικό κέντρο και να προχωρήσει το πλάνο της Νέας Τούμπας, «τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οφείλουμε να διαφυλάξουμε πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».

Πιο αναλυτικά είπε:

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού. Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση»

«Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία»

«Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα. Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στο league stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα. Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν. Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο.

Και τέλος, δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football