Ακολουθηστε μας

Backstage

Το deadline του ΠΑΟΚ στον Μεϊτέ πλησιάζει επικίνδυνα στο τέλος

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει διορία στον Σουαλιό Μεϊτέ μέχρι την Τρίτη (18/6) να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει, σε διαφορετική περίπτωση θα πάει σε άλλες λύσεις, τις οποίες έχει ήδη εξετάσει για τη μεσαία γραμμή.

O Γάλλος χαφ παραμένει η πρώτη επιλογή (και επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου), ωστόσο η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα…

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα ‘χουν βρει με την Μπενφίκα στα δύο εκατομμύρια ευρώ (1,5 εκατ. Ευρώ συν 500.000 υπό μορφή μπόνους) για την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού χαφ, που δεν έχει πει το «ναι» στην πρόταση του «Δικεφάλου».

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσφέρει τον Μεϊτέ το ποσό του 1,3 εκατομμυρίου Ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο 2+1 ετών (κάτι που επίσης αποτελεί σημείο τριβής και διαπραγμάτευσης) με τον 30χρονο χαφ να ψάχνει μήπως βρει κάτι πολύ καλύτερο στην Σαουδική Αραβία.

Η στάση του Μείτε δεν προκαλεί έκπληξη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και πέρσι, όταν οι «ασπρόμαυροι» του είχαν κάνει πρόταση πριν τελειώσει η σεζόν, αλλά εκείνος έψαχνε και πάλι ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Αραβία, που δεν βρήκε, κι έτσι ήρθε στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Αυγούστου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage