Ακολουθηστε μας

Bet

Στοιχηματική εκκίνηση EURO!

Ξεκίνησε χθες Παρασκευή η πανευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου, με τις εθνικές ομάδες να δίνουν τη μάχη τους για να φτάσουν στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου, ή τουλάχιστον όσο πιο μακριά γίνεται.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και για τον επόμενο μήνα, το EURO 2024 θα μονοπωλεί το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον και σχεδόν καθημερινά οι επιλογές μας θα είναι αποκλειστικά από την διοργάνωση και τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων αρχικά.

Η πρώτη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται την Τρίτη, έχει επιλογές με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε και ξεκινάμε με την πρώτη μας τριάδα στην οποία θα ποντάρουμε στο εκατέρωθεν σκοράρισμα. Ουγγαρία – Ελβετία, Ισπανία – Κροατία και Σερβία – Αγγλία είναι οι επιλογές μου για την συγκεκριμένη τριάδα με απόδοση 7,22 μονάδες.

Πάμε στην τριάδα των όβερ 2,5, όπου θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια Βέλγιο – Σλοβακία, Αυστρία – Γαλλία και Πορτογαλία – Τσεχία με απόδοση 5,57 μονάδες. Τέλος για να κλείσουμε την πρώτη αγωνιστική θα ασχοληθούμε με δύο καρφί ισοπαλίες στους αγώνες Ουγγαρία – Ελβετία και Σλοβενία – Δανία με απόδοση 11,37 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ goal/goal (1,90)
ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ goal/goal (1,90)
ΣΕΡΒΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ goal/goal (2,00)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΒΕΛΓΙΟ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,80)
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,72)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,80)

ΔΥΑΔΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Χ (3,25)
ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Χ (3,50)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet