Ακολουθηστε μας

Football

Ηρακλής: Ο Ευγενίου ενημέρωσε Τσιώλη και Δ.Σ. για το ραντεβού με Μονεμβασιώτη στην Αθήνα

Ο επίσημος Ηρακλής ενημέρωσε για τη συνάντηση στη Μίκρα του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου, παρουσία των μελών της Διοίκησης, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη στην οποία συζητήθηκε η επαφή με τον Μονεμβασιώτη.

Η ενημέρωση του Ηρακλή:

Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε χθες αργά το απόγευμα, παρουσία του μεγαλομετόχου, Στράτου Ευγενίου, των μελών της Διοίκησης, καθώς και του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη. Εκεί, ο κόουτς έκανε μία γενική ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα και παράλληλα έθεσε υπόψιν των μελών της Διοίκησης το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του ΗΡΑΚΛΗ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, ενημέρωσε όλους για τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον κύριο Μονεμβασιώτη. Όπως είπε, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πρόταση.

Προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα και να τρέξει τις υποχρεώσεις της, ο κύριος Ευγενίου δεσμεύτηκε σε όλους ότι εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που ξεκίνησε μαζί με τους συνεργάτες του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football