Ακολουθηστε μας

Football

Η ΑΕΚ αφήνει εκτός γηπέδου τους δύο οπαδούς για το πανό «Kosovo is Albania»

Εντοπίστηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της OPAP Arena τα δύο άτομα που ανάρτησαν πανό με το ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο -«Kosovo is Albania»- και η ΑΕΚ καταδίκασε αμέσως με «σκληρή» της ανακοίνωση.

Πολλοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θεωρούν ότι το πανό αυτό είναι εκτός από ανιστόρητο και τελείως λάθος ως κίνηση (καθότι πολλοί πιστεύουν πως αποτελεί… απάντηση στο «Kosovo is Serbia» των οπαδών του Ολυμπιακού), διότι είναι και προσβλητικό για την ιστορία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έμεινε με… σταρωμένα τα χέρια για το πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο που έκανε για λίγα λεπτά την εμφάνισή του στις εξέδρες της «OPAP Arena».

Αυτόματα δεν θα τους επιτραπεί ξανά η είσοδος στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football