Ακολουθηστε μας

Football

Ετοιμάζει μπαμ με αμυντικό μέσο ο Άρης

O Άρης έχει βγει δυνατά ξανά στη μεταγραφική αγορά και προσπαθεί να ενισχυθεί σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Άκη Μάντζιο. Ο προγραμματισμός για την απόκτηση των Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και τριών ακόμη ποδοσφαιριστών προχωράει με γοργά βήματα, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην απόκτηση αμυντικού μέσου.

Και δεν μιλάμε για ένα ακόμα εξάρι που θα ενισχύσει τους Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Ντουκουρέ, αλλά για έναν ποιοτικό αμυντικό μέσο, έναν κόφτη που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα και θα πάρει θέση βασικού.

Ο τεχνικός του Άρη εξήγησε στον Θόδωρο Καρυπίδη πως θα είναι ιδανικό να αποκτηθεί σύντομα ώστε να κάνει προπονήσεις και να παίξει στην Τούμπα. Ο Μάντζιος ξεκαθάρισε πως θέλει έναν ποιοτικό χαφ, για να μην πάει αναγκαστικά μόνο με τον Ντουκουρέ, για τον οποίο στον Άρη αναγνωρίζουν τη συγκινητική του προσφορά, αλλά θεωρούν πως πρέπει να ανέβει επίπεδο στη συγκεκριμένη θέση.

Ήδη πάντως υπάρχει μία λίστα με δύο τρεις ποδοσφαιριστές στον άξονα, αλλά έχουν καταγραφεί σημαντικές συζητήσεις με έναν ξένο ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει τον Άρη να σχηματίσει ένα τρομερό δίδυμο με τον Νταρίντα και να βάλει τάξη στη μεσαία γραμμή.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football